Skip to main content

Online-palkanlaskenta

Online-palkanlaskenta tuo luotettavuutta palkkaprosessiin

Online-työajanseuranta ja -palkanlaskenta tuo luotettavuutta ja virheettömyyttä palkkaprosessiin.

Online-palkanlaskentamme on yhteiskäyttöinen järjestelmä yrityksesi ja palkanlaskijamme välillä. Palkkojen perustietojen ja tapahtumien syöttämisen työnjako voidaan vapaasti sopia asiakkaan ja palkanlaskijan kesken.

Palkat

Online-palkanlaskennan hyödyt

1

Tehokas työajanseuranta

Tehokkaan ja helppokäyttöisen työajanseurannan avulla yrityksesi työntekijät voivat suoraan syöttää työaikansa yhteiskäyttöiseen järjestelmäämme. Esimiesten tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä työaikamerkinnät, jonka jälkeen tiedot ovat suoraa palkanlaskentajärjestelmässä ja palkka-asiantuntijamme käsiteltävissä.
2

Digitaaliset matka- ja kululaskut

Digitaaliset matka- ja kululaskut ovat myös osa Online-palkanlaskentaamme. Matka- ja kululaskujen tekeminen järjestelmässämme on yksinkertaista ja helppoa ja niiden maksaminen hoituu suoraa järjestelmästä. Viranomaisraportointi tapahtuu automaattisesti maksatuksen jälkeen.
3

Integraatiot

Voimme hyödyntää myös yritysenne omaa työajanseurantajärjestelmää integroimalla tämän palkanlaskentajärjestelmäämme. Valmiita integraatiorajapintoja on jo olemmassa esimerkiksi seuraaviin järjestelmiin Ontime, Maxtech, Maraplan, HRSuunti, Kellokortti.fi sekä Työvuorovelho.