Skip to main content

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelumme

Kirjanpitopalveluidemme lähtökohtana on tarjota asiakkaillemme asiantunteva taloushallinnon kokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaan tarpeisiin toimialan, yritysmuodon sekä yrityksen koon mukaan.

Kirjanpitopalvelun aloituspalaverissa saat yksilöllisen tilannekartoituksen sekä palvelusuositukset. Ratkaisu rakennetaan vastaamaan yrityksesi tarpeita tänään ja tulevaisuudessa.

Toiminta-ajatuksemme on vahva talousosaaminen sekä tiivis kumppanuus asiakkaan kanssa. Kokeneet taloushallintoon ja verotukseen erikoistuneet kirjanpitäjämme hoitavat koko yrityksesi taloushallinnon tehokkaasti ja luotettavasti, jolloin voit itse keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

Räätälöity palvelu

Asiantunteva taloushallinnon kokonaisuus

1

Ajantasainen tieto

Varmistamme että käytössäsi on aina oikea-aikainen ja luotettava taloushallinnon informaatio päätöksenteon tueksi. Online-kirjanpitopalvelumme ja tulos-, kustannus- ja projektiseurantamme avulla saat ajantasaista tietoa yrityksesi johtamiseksi.
2

Henkilökohtaisuus

Ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja huolehtiva palvelu on meille ykkösasia. Saat meiltä yrityksellesi nimetyn oman kirjanpitäjän. Henkilökohtaisella asiantuntijapalvelullamme varmistamme, että meillä on syvällinen ymmärrys ja osaaminen juuri sinun yritykseksesi taloudesta.
3

Luotettavuus

Panostamme henkilöstömme jatkuvaan kouluttamiseen taataksemme sen, että asiantuntijoillamme on aina ajantasaiset tiedot muuttuvasta lainsäädännöstä ja oikeuskäytännöstä. Meillä on itsestään selvää, että yrityksesi viranomaisilmoittaminen hoidetaan oikein ja ajantasaisesti.
4

Tehokkuus

Yrityksesi kanssa yhteiskäyttöisen online-kirjanpitomme avulla taloushallinnon rutiinit tehostuvat ja eikä enää päällekkäisiin tehtäviin hukkaannu aikaa.
5

Skaalautuvuus ja integroitavuus

Yrityksesi asioille omistautunut asiantuntijamme kulkee aina rinnallasi yrityksesi eri kasvuvaiheissa. Työnjako yrityksesi ja meidän välillämme voidaan sopia joustavasti ja nykyinen yrityksesi oma taloushallinnon järjestelmä voidaan tarvittaessa integroida tilitoimistomme ohjelmistojen kanssa.

Online-kirjanpito

Laskentatiedon Online-kirjanpitopalvelussa modernit, digitaaliset taloushallinnon työkalut yhdistyvät korkeatasoiseen asiantuntijapalveluun. Tarjoamme yrityksellesi asiakaskohtaisesti räätälöityä ja reaaliaikaista osaamista yhdistämällä sen markkinoiden moderneimpiin työkaluihin.

Online-kirjanpitopalvelumme vapauttaa yrittäjän aikaa. Digitaaliset työvälineet vähentävät päällekkäistä työtä, nopeuttavat raportointia sekä tehostavat tiedon kulkua. Online-kirjanpidon avulla taloushallinnon eri osa-alueiden hoito ja yrityksesi kannattavuuden seuranta on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Monipuolisen ja älykkään järjestelmämme osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jossa syötetyt tiedot ovat kerralla jokaisen toiminnon käytettävissä. Järjestelmämme skaalautuu pienestä toiminimiyrittäjän kirjanpidosta aina pörssiyhtiön raportointiin saakka.