Skip to main content

Online-kirjanpito

Online-kirjanpito – Digitaalinen taloushallinto kohtaa asiantuntijuuden

Laskentatiedon Online-kirjanpitopalvelussa modernit, digitaaliset taloushallinnon työkalut yhdistyvät korkeatasoiseen asiantuntijapalveluun. Tarjoamme yrityksellesi asiakaskohtaisesti räätälöityä ja reaaliaikaista osaamista yhdistämällä sen markkinoiden moderneimpiin työkaluihin.

Online-kirjanpitopalvelumme vapauttaa yrittäjän aikaa. Digitaaliset työvälineet vähentävät päällekkäistä työtä, nopeuttavat raportointia sekä tehostavat tiedon kulkua. Online-kirjanpidon avulla taloushallinnon eri osa-alueiden hoito ja yrityksesi kannattavuuden seuranta on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Monipuolisen ja älykkään järjestelmämme osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jossa syötetyt tiedot ovat kerralla jokaisen toiminnon käytettävissä. Järjestelmämme skaalautuu pienestä toiminimiyrittäjän kirjanpidosta aina pörssiyhtiön raportointiin saakka.

Kirjanpito

Online-kirjanpidon hyödyt

1

Myyntilaskutus

Laskutusjärjestelmän käyttö nopeuttaa yrityksesi rahavirtaa, vähentää päällekkäisiä työvaiheita sekä tehostaa muistutusprosessia.

Voit laskuttaa missä vain, milloin vain. Laskutusjärjestelmässämme voit laatia tarjouksen, josta voit helposti muodostaa tilausvahvistuksen ja lähetteen ja lopulta asiakkaalle toimitettavan laskun. Käytössäsi on myös automaattinen suoritusten seuranta ja perinnän automatisointi.

Laskutuksen tiedot ovat aina reaaliaikaisesti kirjanpidossa ja hyödynnettävissä raportoinnissa.

2

Ostolaskujen käsittely ja maksaminen

Digitaalisessa ostolaskuprosessissamme laskujen vastaanotto ja maksaminen on automatisoitu. Sinulta tarvitaan vain laskun tarkastus ja hyväksyntä, jonka jälkeen laskut ovat maksettavissa nappia painamalla tai halutessasi täysin automaattisesti eräpäivänä.

Käytössäsi on automaattinen kassavirtaennuste, jonka avulla seuraat tehokkaasti yrityksesi maksuvalmiutta.

3

Mobiilitoiminnot

Voit hoitaa kirjanpidon rutiineja helposti mobiililaitteillasi. Ostolaskujen hyväksyntä ja kuittien kuvaus ja toimitus kirjanpitoon hoituu näppärästi puhelimellasi.
4

Raportointi

Kirjanpidon perusraportoinnin lisäksi voimme laatia toimiala tai yrityskohtaisia seurantaraportteja yrityksesi tarpeen mukaan. Raportit ovat käytettävissä Online-järjestelmässämme ja voit porautua raportin luvuista aina tositteen kuvaan saakka.
5

Sähköinen arkistointi

Sähköisessä arkistossa yrityksesi tärkeät asiakirjan pysyvät tallessa ja kulkevat aina mukanasi.
6

Digitaalinen allekirjoitus

Digitaalisen allekirjoituksen avulla voit helposti tunnistautua ja allekirjoittaa dokumentit pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Dokumenttien allekirjoitus on mahdollista paikasta ja ajasta riippumatta.
7

Integraatiot

Avoimen API-rajapinnan avulla yrityksesi omat järjestelmät ovat helposti integroitavissa Online-kirjanpitoomme. Valmiiden rajapintojen avulla yhdistät muut yrityksesi järjestelmät osaksi helppoa tiedonsiirtoa. Ohjelmistot voidaan integroida täysin reaaliaikaisesti tai vaihtoehtoisesti voimme hyödyntää tietojen siirtoa siirtotiedostoilla.