Skip to main content

Meistä

Ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja huolehtiva palvelu on meille ykkösasia

Tilitoimisto Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi, joka on perustettu vuonna 1981, on tunnettu ammattitaitoisesta ja henkilökohtaisesta palvelusta. Olemme palvelleet kirjanpidon ja palkanlaskennan asiakkaitamme jo yli 40 vuoden ajan ja yhtiömme toimitusjohtajana toimii jo toisen polven yrittäjä Reeta Hirsinummi. Asiakkainamme meillä on noin 270 yritystä, näistäkin moni jo toisen ja kolmannenkin polven yrittäjiä. Asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla ja kooltaan ne vaihtelevat pienestä toiminimestä suurehkoihin kansainvälisten yhtiöiden osakkuus- ja konserniyrityksiin.

Sähköinen taloushallinto on ollut osa toimintaamme jo 20 vuoden ajan ja kehitämme toimintaamme ja järjestelmiämme aktiivisesti koko ajan voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset, nykyaikaiset ja kustannustehokkaat kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjelmistot ja työvälineet.

Erityisosaamisalueemme on yrittäjävetoisten PK-yritysten taloushallinnon palvelut sekä yrityksen ja yrittäjän verosuunnittelu. Autamme yrittäjää yrityksen eri elinkaaren vaiheissa, usein sukupolvelta toiselle.

Reeta HirsinummiToimitusjohtaja

Henkilöstömme

Ammattitaitoinen, osaava ja työhönsä sitoutunut henkilöstö on yhtiömme ydin. Panostamme kirjanpitäjiemme ja palkanlaskijoidemme jatkuvaan kouluttamiseen taataksemme sen, että asiantuntijoillamme on aina ajantasaiset tiedot muuttuvasta lainsäädännöstä ja oikeuskäytännöstä.

Laskentatieto Oy on Tili-instituuttisäätiön auktorisoima ja valvoma Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Kirjanpitäjistämme kahdeksan on suorittanut Tili-instituuttisäätiön valvoman KLT-tutkinnon ja palkanlaskijoistamme kolme palkkahallinnon PHT-tutkinnon.